Διαμονή

Η οικογένειά μας βάζει σαν προτεραιότητα την δική σας ηρεμία & ξεκούραση, αλλά ταυτόχρονα και την γνωριμία με τον ξεχωριστό τόπο μας.


Εδώ και πολλά χρόνια, ο Αντώνης & η Μελίνα υποδέχονται και φιλοξενούν ταξιδιώτες και φίλους από όλο τον κόσμο. Χτίζοντας το σπίτι τους στην παραθαλλάσια περιοχή του Σταλού, μόλις 7 χλμ. από το κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης των Χανίων, αποφάσισαν να διαμορφώσουν και ένα ξεχωριστό χώρο όπου θα προσκαλούν ανθρώπουν που αγαπούν το ταξίδι και έχουν την περιέργεια να εξερευνήσουν τον τόπο που τόσο κι οι ίδιοι αγαπούν. 


Η περιοχή έχει την αίσθηση της γειτονιάς. Οικογενειακά εστιατόρια με παραδοσιακό φαγητό και η αμμώσης παραλία απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Το Melina's House βρίσκεται στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό του Πάνου Σταλού, δίνοντάς σας την δυνατότητα για εύκολη πεζοπορία και εξερεύνηση της εξοχής. Εξαιρετικά σημαντική είναι η άμεση πρόσβαση στην Εθνική Οδό από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε όλο το νησί (Οι συμβουλές μας θα σας φανούν χρήσιμες!!!). 


Δείτε τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερισμάτα μας, βρείτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και ξεκινήστε να οργανώνετε το ταξίδι σας στην Κρήτη. 

 


Όλα τα δωμάτια διαθέτουν άδεια λειτουργίας (σήμα ΕΟΤ) και ανήκουν στη κατηγορία των 3 κλειδιών.

facebook twitter tripadvisor
          
Copyright 2012-21 Melina's House.
Design & Development by Opportunus