Region

 
Kato Stalos är en seaside turistort, ligger bara 7 km från staden Chania. Den privilegierade ställning på området med Stalos nära den gamla staden i Chania och turistiska byarna Platanias och Agia Marina erbjuder sina gäster full frihet att planera sin semester. Vår webbplats har en mängd sevärdheter och nöjen. Med vår hjälp och vägledning har du alltid något att göra!

Den sandiga stranden i Kato Stalos är mycket nära och har tilldelats den blå flaggan av Europeiska unionen. Det är mycket nära och erbjuder gästerna med alla bekvämligheter. Koppla av på vår vackra stranden och njuta av den spektakulära utsikten över havet och ön St Theodore, som ligger framför oss.

På denna lilla ö finns det välbekanta och unika, världsomspännande kända (Kri Kri) - som överförs till nationalparken, Samaria ravinen när de växer upp.

För din bekvämlighet, när det gäller Kato Stalos, det finns många barer, kaféer, restauranger och butiker och banker och stormarknader och mini marknader.

Stranden är perfekt för promenader, racket spel, olika andra idrotter, och det finns också aktiv för företag, t.ex. kanot, vattenskidor, surfing, eller till och med parasailing.

Under din vistelse kan du snabbt och enkelt besöka Platanias och Agia Marina, platser med mycket folk med ett livligt nattliv, liksom staden Chania och särskilt den kända gamla venetianska hamnen, där vitalitet och roligt i de trånga gatorna slutar aldrig.

Under din vistelse på Melina Hus, kan du enkelt och snabbt går genom olivlundar och vingårdar i byn och uppleva den traditionella kretensiska köket, i tavernorna i Pano Stalos.

Tillgång till Melina Hus, är ganska lätt. Det finns transportmedel i ett regelbundet linjebussar och i en mycket kort tid, ca 15 minuter, är du i staden Chania. Det finns också en buss för flera populära områden (Falasarna, Balos, Elafonisi etc.), och enkel tillgång till den nya motorvägen, för en snabbare tillgång till flygplatsen och hamnen i Souda.
 
facebook twitter tripadvisor
          
Copyright 2012-21 Melina's House.
Design & Development by Opportunus