Περιοχή

Ο Κάτω Σταλός είναι ένα παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό, που ευρίσκεται σε απόσταση μόλις 7 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Η προνομιακή θέση της περιοχής του  Σταλού  κοντά στην Παλιά Πόλη των Χανίων και τα τουριστικά χωριά του Πλατανιά και της Αγίας Μαρίνας ,προσφέρει στους επισκέπτες απόλυτη ελευθερία, για να σχεδιάσουν τις διακοπές τους. Η περιοχή μας έχει μεγάλη ποικιλία σε αξιοθέατα, και επιλογές διασκέδασης. Με την καθοδήγηση και βοήθεια μας θα έχετε πάντα κάτι να κάνετε!

Πολύ κοντά μας ευρίσκεται ,η αμμώδης παραλία του Κάτω Σταλού που έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι πολύ κοντά μας και παρέχει στους επισκέπτες  όλες τις ανέσεις. Χαλαρώστε στην υπέροχη παραλία μας και απολαύστε την καταπληκτική θεά στο πέλαγος και στο νησί των Αγίων Θεοδώρων που απλώνεται  μπροστά.

Στο νησάκι  αυτό εκτρέφονται τα γνωστά και μοναδικά , σε όλο τον κόσμο (Κρί-Κρί)-τα οποία όταν μεγαλώσουν μεταφέρονται στον Εθνικό δρυμό ,το φαράγγι της Σαμαριάς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στην περιοχή του Κάτω Σταλού  ,υπάρχουν πολλά beach bar, καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα, αλλά και τράπεζα  και σουπερ και μίνι μάρκετ .

Η παραλία προσφέρεται  για περίπατο, ρακέτα ,διαφορα άλλα  σπόρ, επίσης δραστηριοποιούνται, επιχειρήσεις με κανό ,θαλάσσιο  σκί,surfing ,η ακόμα και parasailing.

Από την θέση μας ,μπορείτε εύκολα και γρήγορα να επισκεφθείτε, τον Πλατανιά και την Αγία Μαρίνα, πολυσύχναστα μέρη με έντονη νυχτερινή ζωή, όπως επίσης και την Πόλη των Χανίων, και ιδιαίτερο το γνωστό παλιό  Ενετικό λιμάνι, όπου  η ζωντάνια και η διασκέδαση στα γραφικά σοκάκια  δεν σταματάει ποτέ.

Κατά την παραμονή σας στο ,Melina’s House, έχετε δυνατότητα να  κάνετε  εύκολα και γρήγορα περιπάτους, στους ελαιώνες και τους αμπελώνες του χωριού, και  να γνωρίσετε την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα ,στα ταβερνάκια του Πάνω  Σταλού

Η πρόσβαση στο  Melina’s House ,είναι αρκετά εύκολη. Υπάρχει   τακτική συγκοινωνία με τα υπεραστικά λεωφορεία ,και σε πολύ μικρό χρόνο περίπου 15 λεπτών ,ευρίσκεσθε στην πόλη των Χανίων. Επίσης υπάρχει συγκοινωνία, για αρκετές δημοφιλής  περιοχές,(φαλάσαρνα, Μπάλος, Ελαφονήσι κ.α.), και εύκολη πρόσβαση στον καινούριο εθνικό δρόμο ,κάνοντας  έτσι  πιο γρήγορη την πρόσβαση ,στο αεροδρόμιο και το λιμάνι της Σούδας.

Επιλέξτε  την περιοχή μας και το Melina’s House,και σας υποσχόμαστε,να περάσετε ήσυχες διακοπές, και η κρητική φιλοξενία μας ,να μείνει  στην μνήμη σας για πάντα.

facebook twitter tripadvisor
          
Copyright 2012-21 Melina's House.
Design & Development by Opportunus